Vitamine A & B12 boost: gepimpte poffertjes

Vitamine A & B12 boost: gepimpte poffertjes

Heb je nood aan een vitamine A-boost, of zou een beetje B12 geen kwaad kunnen. Dan is dit recept een toppertje voor je. Poffertjes met zure room en “kaviaar”. Wanneer ik zeg “kaviaar” bedoel ik niet the real stuff (tenzij je geen enkel probleem hebt om dit aan te schaffen), maar een alternatief. Je vindt er genoeg in de (vis)winkel. En let’s face it: baarseitjes klinken echt niet zo fancy. Het komt er dus op neer dat het eitjes moeten zijn van de een of andere vis. Nu, mijn gezever zal waarschijnlijk meer tijd in beslag nemen dan de bereiding van dit gerecht.
Ingrediënten poffertjes met zure room en kaviaar (2 personen)

  • 1 portie kant-en-klare poffertjes, ongezoet (je kan ze zelf klaarmaken, maar heb daar niet meteen een recept voor)
  • 1 portie zure room
  • 1 portie wannabe-kaviaar :-)

Bereiding poffertjes met zure room en kaviaar

Poffertjes met zure room en kaviaar houden eigenlijk echt niet veel in. Het is misschien zelfs belachelijk om er een artikel over te schrijven, aan de andere kant: je moet er op de één of andere manier toch op komen he :-). De bereiding hiervan is poepsimpel. Neem je poffertjes en verwarm ze in de microgolf. Wanneer ze goed warm zijn verdeel je ze over twee borden. Het best meteen op de borden waarop je van plan bent om de poffertjes op te serveren, het zou anders wel eens een boeltje kunnen worden moest je dat nadien willen doen. Neem dan je zure room en doe een “toef” zure room op elk poffertje. Neem daarna je kaviaar bij de hand en doe ongeveer een halve theelepeltje kaviaar op elk poffertje.

Voila, zo creëer je “easy peasy” een boost voor je lichaam. Vitamine A en B12 is namelijk goed voor je huid, haar, tanden, etc. Een volledig overzicht van deze vitamines vind je hier.

Share this!

Subscribe to our RSS feed. Tweet this! StumbleUpon Reddit Digg This! Bookmark on Delicious Share on Facebook

Leave a reply

*

*

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Powered by sweet Captcha